Log in

Connect faster with

Register

Signup faster with


|   Education without borders.
Menu
a Guest

If chameli had rs 6oo left after spending 75% of her money, how much did she have in the beginning?

Posted in Math, asked by sonali, 6 years ago. 7719 hits.

7

25% = 600 rs

75% = 1800 rs

100% = 2400 rs

chameli had 2400 rs from the beginning

Nancita Iso
Nancita Iso - 6 years ago
Ask Nancita Iso for further help.
Report

0

very simple

600 =1/4 0r 25% so (75%) 3/4+(25%)1/4=1 (100%) or 600*3=1800 or 600*1=600 or 1800+600=2400Rs

600*4=2400Rs

a Guest
- 6 years ago
Ask for further help.
Report
This working is very confusing for the student. - Anthony Calahan 6 years ago
Please register/login to answer this question. 
- Just now

0

a Guest
Just now
× Attachments/references, if any, will be shown after refreshing the page.
/homework-help
/homework-help/get_answer/33
/homework-help/save_reply/33
/homework-help/save_answer/33
/homework-help/accept_answer/33
/homework-help/unaccept_answer/33
/homework-help/unpublish_answer/33
/homework-help/delete_answer/33
/homework-help/update_answer/33
/homework-help/like/33
/homework-help/dislike/33
/homework-help/report_answer/33
/homework-help/report_question/33
/homework-help/save_bounty/33